mandag 5. januar 2015

Alpha-kurs 2015 i Frikyrkja

 

Oppstart 7.januar
Over nyttår set vi igang Alpakurs igjen i samarbeid med Pinsekyrkja, Den Norske Kyrkje, og Studentlaget. Denne gongen blir kurskveldane i Frikyrkja på onsdagskveldane. Kanskje skal du vere med? Og kanskje har du nokon som du kan invitere med deg. Dette er lurt å begynne å tenke på allereie no!
I Alpha er det anledning til å utforske den kristne tro i et åpent og avslappende miljø. Alpha består av 10 ukentlige og tankevekkende samlinger.
Leter du etter svar?
Alpha har lav terskel, det er vennlig og det er moro! I tillegg er Alpha noe som de aller fleste kirkesamfunn i Norge støtter opp om. Mer enn 24 millioner mennesker over hele verden har funnet ut at det er vel verd å gjennomføre Alpha – i kirker, bedehus, i et hjem, på studiestedet eller i fengsel. Alpha er å finne i 169 land, og er oversatt til 112 språk.
Bli med oss på å utforske de livsviktige spørsmålene. Alpha finnes i nærheten av deg!
Alpha er for alle som er interessert! Alle er velkommen på Alpha, og det er mange forskjellige grunner til at mennesker deltar. Alt fra noen som prøver å finne ut om Gud finnes til at noen rett og slett søker et nytt miljø og nye venner.
Alpha passer spesielt for:
– Alle som ønsker å undersøke hva den kristne tro er
– Alle som har en tro de ønsker å børste støvet av
– Alle som ikke går i kirken
– Nye kristne
– Nye i menigheten

Gi en beskjed til Truls N. Bru på 47332566 eller på facebook viss DU vil vere med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar